Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektownie wygląda w szklanym owalnym naczyniu,tanie i bardzo smaczne
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Marchew,ziemniaki,jajka ugotować(ale nie rozgotować).Zostawić aż wystygną .Śledzie wyjąć, pokroić na drobne kawałki ,ułożyć na dno naczynia,cebulę pokroić w drobną kostkę ,rozsypać na śledzie i rozsmarować połowę słoika majonezu,marchew zetrzec na najgrubszej tace ,rozłożyć na majonez tak samo zetrzeć i rozłożyć ziemniaki ,Teraz smarujemy drugą część majonezu ,jajka zetrzeć i rozłożyć na majonez i na jajka rozłożyć utarty ser (i pozostawić na 3-4 godziny chociaż najlepiej na dłużej) Jest pychota.Smacznego