Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śledzie w sosie koperkowym z korniszonami i czerwoną cebulą.
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1594
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 337
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1594
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 337
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj, zalej mlekiem i odstaw na godzinę, następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę w paseczki. Wymieszaj.
Ogórki pokrój na pół plasterki dodaj do śledzi i wymieszaj.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i musztardą, dodaj posiekany koperek całość wymieszaj, dodaj do śledzi, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do lodówki na kilka godzin.