Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śledzie w sosie koperkowym z korniszonami i czerwoną cebulą.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 70
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 70
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj, zalej mlekiem i odstaw na godzinę, następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę w paseczki. Wymieszaj.
Ogórki pokrój na pół plasterki dodaj do śledzi i wymieszaj.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i musztardą, dodaj posiekany koperek całość wymieszaj, dodaj do śledzi, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do lodówki na kilka godzin.