Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu nie licząc czasu namaczania :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 827
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15214
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1863
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 827
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15214
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1863
Składniki
Śledzie namoczyć, ja moczę w wodzie, ale można w mleku. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć i odsączyć. Majonez wymieszać z obydwoma musztardami. Śledzie odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki, lekko skropić octem lub sokiem z cytryny zostawić je tak na ok. 10 min. Śledzie przełożyć do miski, dodać cebulę i sos majonezowo-musztardowy, wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzły. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego