Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu nie licząc czasu namaczania :)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9955
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8960
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6349
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9955
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8960
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6349
Składniki
Śledzie namoczyć, ja moczę w wodzie, ale można w mleku. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć i odsączyć. Majonez wymieszać z obydwoma musztardami. Śledzie odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki, lekko skropić octem lub sokiem z cytryny zostawić je tak na ok. 10 min. Śledzie przełożyć do miski, dodać cebulę i sos majonezowo-musztardowy, wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzły. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego