Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu nie licząc czasu namaczania :)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Składniki
Śledzie namoczyć, ja moczę w wodzie, ale można w mleku. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć i odsączyć. Majonez wymieszać z obydwoma musztardami. Śledzie odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki, lekko skropić octem lub sokiem z cytryny zostawić je tak na ok. 10 min. Śledzie przełożyć do miski, dodać cebulę i sos majonezowo-musztardowy, wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzły. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego