Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu nie licząc czasu namaczania :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414206
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2255
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414206
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2255
Składniki
Śledzie namoczyć, ja moczę w wodzie, ale można w mleku. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć i odsączyć. Majonez wymieszać z obydwoma musztardami. Śledzie odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki, lekko skropić octem lub sokiem z cytryny zostawić je tak na ok. 10 min. Śledzie przełożyć do miski, dodać cebulę i sos majonezowo-musztardowy, wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzły. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego