Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne śledzie w musztardzie z miodem , majonezem i śmietaną. Idealne na świąteczny stół .
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 156
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37478
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 156
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37478
Składniki
Śledzie wypłukaj i zalej mlekiem na godzinę .Następnie odsącz na sicie i pokrój w dowolnej wielkości paski . Cebule obierz i pokrój w plasterki, zalej wrzątkiem i zostaw na 15 minut , następnie cebulę odsącz na sicie .
Wszystkie składniki na sos wymieszaj ze sobą .Cebule odciśnij przełóż do salaterki , połącz z sosem i śledziami . Wstaw do lodówki na całą noc.