Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne śledzie w musztardzie z miodem , majonezem i śmietaną. Idealne na świąteczny stół .
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20637
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2356
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 69
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20637
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2356
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 69
Składniki
Śledzie wypłukaj i zalej mlekiem na godzinę .Następnie odsącz na sicie i pokrój w dowolnej wielkości paski . Cebule obierz i pokrój w plasterki, zalej wrzątkiem i zostaw na 15 minut , następnie cebulę odsącz na sicie .
Wszystkie składniki na sos wymieszaj ze sobą .Cebule odciśnij przełóż do salaterki , połącz z sosem i śledziami . Wstaw do lodówki na całą noc.