Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w domowym sosie tatarskim to doskonała propozycja na świąteczny stół, a także na co dzień na postne śniadanie lub kolację. Można się nimi zajadać tuż po przyrządzeniu. Z kromką świeżego pieczywa smakują rewelacyjnie.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 214
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 214
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Składniki
Śledzie pokrój na wąskie paseczki. Pieczarki, ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Składniki przełóż do miski.
W osobnej miseczce wymieszaj majonez z jogurtem naturalnym, musztardą, sokiem z cytryny i cukrem. Gotowym sosem zalej śledzie z warzywami.
Śledzie w sosie tatarskim podawaj tuż po przyrządzeniu z kromką świeżego pieczywa.