Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w domowym sosie tatarskim to doskonała propozycja na świąteczny stół, a także na co dzień na postne śniadanie lub kolację. Można się nimi zajadać tuż po przyrządzeniu. Z kromką świeżego pieczywa smakują rewelacyjnie.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 471
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1546
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8953
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 471
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1546
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8953
Składniki
Śledzie pokrój na wąskie paseczki. Pieczarki, ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Składniki przełóż do miski.
W osobnej miseczce wymieszaj majonez z jogurtem naturalnym, musztardą, sokiem z cytryny i cukrem. Gotowym sosem zalej śledzie z warzywami.
Śledzie w sosie tatarskim podawaj tuż po przyrządzeniu z kromką świeżego pieczywa.