Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
Grzyby namoczyć i ugotować. Śledzie namoczyć. Cebulę pokroić i sparzyć. Grzyby drobno pokroić przełożyć do miseczki, dodać pokrojone w kostkę ogórki kiszone, cebulę. Śledzie odsączyć i pokroić na paseczki, skropić sokiem z cytryny, zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do pozostałych składników dodać olej wymieszać i przełożyć do słoika. Odstawić do lodówki. Smacznego