Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka :)
Oryginalny chleb litewski to pieczywo, które różni się nieco od dostępnego w...
Odsłon: 1433
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1433
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 689
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 866
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1433
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 689
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 866
Składniki
Grzyby namoczyć i ugotować. Śledzie namoczyć. Cebulę pokroić i sparzyć. Grzyby drobno pokroić przełożyć do miseczki, dodać pokrojone w kostkę ogórki kiszone, cebulę. Śledzie odsączyć i pokroić na paseczki, skropić sokiem z cytryny, zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do pozostałych składników dodać olej wymieszać i przełożyć do słoika. Odstawić do lodówki. Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z kurczaka
Przekąski
Pasta z tuńczyka
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Galareta z kurczaka
Mięsna galareta to klasyk polskiej kuchni, który często pojawia się na świąte...
Odsłon: 8617
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków konserwowych oraz suszonych pomidorów. Prost...
Odsłon: 236