Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 112
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 193
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9194
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 112
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 193
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9194
Składniki
Grzyby namoczyć ,zagotować razem z lubczykiem .liściem laurowym i odrobiną pieprzu. Osączyć i pokroić w paski. Cebule obrać ,pokroić w piórka ,zeszklić na oliwie ,dodać koncentrat pomidorowy oraz pokrojone grzyby ,chwilę poddusić. Ostudzić. Śledzie pokroić w 5 cm kawałki ,wrzucić do słoika i dodać cebule ,grzyby i olej na którym się dusiły. Wstawić do lodówki na minimum 12 godzin.