Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedne z moich ulubionych ;) przepsi dawno temu dostałam od koleżanki z pracy zamieniłam tylko ketchup na pastę pomidorową
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7958
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7958
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
Składniki
śledzie kroimy układamy w głębszym naczyniu.
Pokrojoną cebulkę trzeba zeszklić na oliwie dodać rodzynki, koncentrat pomidorowy wedle uznania ja lubię dużo, chwilkę pogotować, doprawić do smaku.
Kiedy sos wystygnie wyłożyć na śledzie. Zamknąć lub owinąć folią spożywczą i schować do lodówki.Najlepiej zrobić dzień, dwa dni wcześniej żeby "przeszły"....