Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie zasmakują wielbicielom śledzi i suszonych pomidorów. Można je już przygotować bo muszą się przegryźć ale należy je trzymać oczywiście w lodówce. Ja nie wiem czy do Wigilii wytrzymają bo uwielbiam śledzie i obawiam się, że zjem. Ale co tam, najwyżej zrobię drugą porcję.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 98
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 4111
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 571
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 98
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 4111
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 571
Składniki
Filety namoczyć w wodzie z łyżką octu i zostawić na godzinę. Cebulę i pomidory pokroić, cebulę w półksiężyce a pomidory w paski. Wymoczone filety pokroić w paski, wrzucić do miski, dodać resztę składników i wymieszać. Ułożyć wszystko do słoika i zalać olejem. Odstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.