Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie zasmakują wielbicielom śledzi i suszonych pomidorów. Można je już przygotować bo muszą się przegryźć ale należy je trzymać oczywiście w lodówce. Ja nie wiem czy do Wigilii wytrzymają bo uwielbiam śledzie i obawiam się, że zjem. Ale co tam, najwyżej zrobię drugą porcję.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 874
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12674
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 874
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12674
Składniki
Filety namoczyć w wodzie z łyżką octu i zostawić na godzinę. Cebulę i pomidory pokroić, cebulę w półksiężyce a pomidory w paski. Wymoczone filety pokroić w paski, wrzucić do miski, dodać resztę składników i wymieszać. Ułożyć wszystko do słoika i zalać olejem. Odstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.