Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie zasmakują wielbicielom śledzi i suszonych pomidorów. Można je już przygotować bo muszą się przegryźć ale należy je trzymać oczywiście w lodówce. Ja nie wiem czy do Wigilii wytrzymają bo uwielbiam śledzie i obawiam się, że zjem. Ale co tam, najwyżej zrobię drugą porcję.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10550
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336854
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424432
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10550
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336854
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424432
Składniki
Filety namoczyć w wodzie z łyżką octu i zostawić na godzinę. Cebulę i pomidory pokroić, cebulę w półksiężyce a pomidory w paski. Wymoczone filety pokroić w paski, wrzucić do miski, dodać resztę składników i wymieszać. Ułożyć wszystko do słoika i zalać olejem. Odstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.