Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie zasmakują wielbicielom śledzi i suszonych pomidorów. Można je już przygotować bo muszą się przegryźć ale należy je trzymać oczywiście w lodówce. Ja nie wiem czy do Wigilii wytrzymają bo uwielbiam śledzie i obawiam się, że zjem. Ale co tam, najwyżej zrobię drugą porcję.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1881
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15604
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1881
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15604
Składniki
Filety namoczyć w wodzie z łyżką octu i zostawić na godzinę. Cebulę i pomidory pokroić, cebulę w półksiężyce a pomidory w paski. Wymoczone filety pokroić w paski, wrzucić do miski, dodać resztę składników i wymieszać. Ułożyć wszystko do słoika i zalać olejem. Odstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.