Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I ponownie śledzik tym razem z korzenną nutą
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 952
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4204
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 406
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 844
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3709
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 764
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 952
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4204
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 406
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 844
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3709
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 764
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie ok. 3-4 godzin. Po tym czasie odsączamy i zalewamy wcześniej przygotowaną marynatą. Odstawiamy najlepiej na noc. Po tym czasie przekładamy do słoika śledzie kilka plasterków suszonych pomidorów oraz kilka szt żurawiny. I tak na przemian do zapełnienia słoika. Zalewamy pozostałą marynatą i odstawiamy do lodówki aby się schłodziło.