Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I ponownie śledzik tym razem z korzenną nutą
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie ok. 3-4 godzin. Po tym czasie odsączamy i zalewamy wcześniej przygotowaną marynatą. Odstawiamy najlepiej na noc. Po tym czasie przekładamy do słoika śledzie kilka plasterków suszonych pomidorów oraz kilka szt żurawiny. I tak na przemian do zapełnienia słoika. Zalewamy pozostałą marynatą i odstawiamy do lodówki aby się schłodziło.