Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I ponownie śledzik tym razem z korzenną nutą
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie ok. 3-4 godzin. Po tym czasie odsączamy i zalewamy wcześniej przygotowaną marynatą. Odstawiamy najlepiej na noc. Po tym czasie przekładamy do słoika śledzie kilka plasterków suszonych pomidorów oraz kilka szt żurawiny. I tak na przemian do zapełnienia słoika. Zalewamy pozostałą marynatą i odstawiamy do lodówki aby się schłodziło.