Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i tanie danie na Wigilię i nie tylko
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 157
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 995
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 157
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 995
Składniki
śledzie zalać wodą i moczyć tak koło 1 godziny ,osączyć z wody i pokroić w plasterki o grubości 3-4 centymetrów
cebulkę posiekać w drobną kosteczkę
układać w naczyniu najpierw cebulką ,śledzik skropić cytryną , popieprzyć pieprzem ,cebulka ,śledzik popieprzyć pieprzem zalać olejem lub oliwą do wyboru według własnego gustu odstawić
można również zrobić te śledziki z pieprzem ziołowym