Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i tanie danie na Wigilię i nie tylko
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 45
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 305
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2643
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1673
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14492
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 45
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 305
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2643
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1673
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14492
Składniki
śledzie zalać wodą i moczyć tak koło 1 godziny ,osączyć z wody i pokroić w plasterki o grubości 3-4 centymetrów
cebulkę posiekać w drobną kosteczkę
układać w naczyniu najpierw cebulką ,śledzik skropić cytryną , popieprzyć pieprzem ,cebulka ,śledzik popieprzyć pieprzem zalać olejem lub oliwą do wyboru według własnego gustu odstawić
można również zrobić te śledziki z pieprzem ziołowym