Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka przekąska z ciasta francuskiego
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 220', ciasto rozłożyć, ułożyć na nim wędlinę i ser, zwinąć w roladę, pokroić na 2 cm kawałki, ułożyć na blaszkę, posmarować rozkłóconym jajkiem, piec ok 20-25 min. Można podawać polane keczupem lub jako dodatek do barszczu czerwonego. Smacznego.