Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1277
Dodano: 29.10.2015
Odsłon: 13866
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Piekarnik rozgrzać do 220', ciasto rozłożyć, ułożyć na nim wędlinę i ser, zwinąć w roladę, pokroić na 2 cm kawałki, ułożyć na blaszkę, posmarować rozkłóconym jajkiem, piec ok 20-25 min. Można podawać polane keczupem lub jako dodatek do barszczu czerwonego. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

rosynka 09 marca 2016Zgłoś do usunięcia
bardzo fajne i szybkie slimaczki!7 Kto głosował? | Odpowiedz

szakra 11 listopada 2015Zgłoś do usunięcia
Rewelacyjna "ślimaczki", ale dopełnieniem jest sos czosnkowy własnej roboty :-D10 Kto głosował? | Odpowiedz