Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka przekąska z ciasta francuskiego
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 220', ciasto rozłożyć, ułożyć na nim wędlinę i ser, zwinąć w roladę, pokroić na 2 cm kawałki, ułożyć na blaszkę, posmarować rozkłóconym jajkiem, piec ok 20-25 min. Można podawać polane keczupem lub jako dodatek do barszczu czerwonego. Smacznego.