Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dekoracyjne, dobry pomysl na impreze :) przepis na ok 40 korpusow. nadzienie- jakakolwiek salatka, na ktora mamy ochote, u mnie warzywna z wedlinka :))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
z maki, proszku, jajka, margaryny, i przypraw zagniesc ciasto- jesli jest za twarde, dodac mleko. zagniecione ciasto wstawic na 1h do lodowki. po tym czasie wyjac, rozwalkowac, wylepic foremki do babeczek, piec ok 10 min w temp. 160 stopni. upieczone wyjac, ostudzic.
salatka: warzywa ugotowac, pokroic w kostke, dodac pokrojone jajko i wedline, doprawic majonezem, musztarda, sola i pieprzem.
korpusy najlepiej napelnic kilka godzin przed podaniem. w zamknietej puszcze mozna je przechowywac ok 2 tygodni.
smacznego