Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, polecam wielbicielom szpinaku :)
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14621
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14621
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Składniki
jaja z sola ubic mikserem na puszysta mase. dodac jogurt i olej, ubijac dalej. dodac make wymieszana z proszkiem, wymieszac drewniana lyzka.
szpinak umyc, pokroic na cienkie paski, wlozyc do ciasta i wymieszac.
calosc przelac do waskiej, dlugiej keksowki wylozonej papierem do pieczenia, piec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 30-40 min (az sie zrumieni)
smacznego :)