Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z programu Ewy Wachowicz. Bardzo szybka wersja dla lubiących tak jak ja oliwki i szukających alternatywy dla chleba z serem. Polecam.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 602
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 602
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Chleb bez skórek ( skórki odcinamy ) kroimy w kostkę, podobnie ser. Pomidorki kroimy na pół lub w kostkę, jeżeli mamy duże pomidory ( z wyciętymi gniazdami nasiennymi ) i posypujemy bazylią suszoną, a cebulę jak kto lubi. Ja nie przepadam za surową cebulą więc nie dodaję, ale w oryginalnym przepisie była więc podaję. Dodajemy oliwki i kilka listków bazylii, mieszamy, polewamy oliwą. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin lub zjadamy jeżeli nie możemy się powstrzymać. Smacznego