Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca kolacja w kilka minut. Mega pyszne, skuszą kazdego.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 386
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 386
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozgrzać trochę oleju wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut .Paprykę , cukinię umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z pieczarkami i ziołami polskimi. Jajka wybić roztrzepać.
Na plaster szynki ułożyć plaster sera.
Z jednego boku ułożyć porcję warzyw.
Zwinąć w roladkę , zanurzyć w jajku, tartej bułce, jeszcze raz w jajku i bułce. ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 minut.