Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca kolacja w kilka minut. Mega pyszne, skuszą kazdego.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 791
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2093
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4090
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 791
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2093
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4090
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozgrzać trochę oleju wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut .Paprykę , cukinię umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z pieczarkami i ziołami polskimi. Jajka wybić roztrzepać.
Na plaster szynki ułożyć plaster sera.
Z jednego boku ułożyć porcję warzyw.
Zwinąć w roladkę , zanurzyć w jajku, tartej bułce, jeszcze raz w jajku i bułce. ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 minut.