Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jadam takich rzeczy,lecz dla męża wszystko zrobię:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12736
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5720
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12736
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5720
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Składniki
Słoninkę kroimy w drobną kostkę. Smażymy na wolnym ogniu do rozpuszczenia jej. Dodajemy przyprawy i jabłko utarte na grubych oczkach ,podsmażamy do zrumienienia wszystkich składników.
Rozlewamy gorący szmalczyk do naczyń jakie uważamy za stosowne.
Smacznego życzę!