Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy na świeżym, chrupiącym chlebie, dla nieliczących kalorii;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2111
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2111
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Składniki
Słonine pokroić w drobna kostkę. Wrzucić do brytfanki i wytapiać często mieszając. Kiedy połowa słoniny się wytopi wrzucić kostkę rosołową i czosnek.
Mięso mielone i cebulę przesmażyć na osobnych patelniach. Kiedy słonina zupełnie się wytopi wyłowić czosnek, dodać przyprawy do smaku.
Wrzucić cebulę i mięso i jeszcze chwilę razem smażyć. Rozlać do słoiczków i odstawić w chłodne miejsce. Życzę smacznego:)