Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy na świeżym, chrupiącym chlebie, dla nieliczących kalorii;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 65
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 135
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 54
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 65
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 135
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 54
Składniki
Słonine pokroić w drobna kostkę. Wrzucić do brytfanki i wytapiać często mieszając. Kiedy połowa słoniny się wytopi wrzucić kostkę rosołową i czosnek.
Mięso mielone i cebulę przesmażyć na osobnych patelniach. Kiedy słonina zupełnie się wytopi wyłowić czosnek, dodać przyprawy do smaku.
Wrzucić cebulę i mięso i jeszcze chwilę razem smażyć. Rozlać do słoiczków i odstawić w chłodne miejsce. Życzę smacznego:)