Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażona mielonka

Smażona mielonka

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 497

Dodano:

Odsłon: 5793

Pyszna, panierowana mielonka.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajko roztrzepać doprawić solą i pieprzem.

    Rozgrzać olej na patelni.

    Plastry mielonki zapanierować w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią.

    Podawać ciepłe z sosami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 20 lutego 2018 Marto, ależ to pysznie wygląda <3 Mega <3

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń