Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska, nie lubię zbyt kwaśnych potraw, dlatego moja ryba jest bardzo delikatna, jeśli ktoś lubi ostrzejsze smaki, może dodać więcej octu, jeśli zrobimy teraz, to zdąży jeszcze zamarynować się na kolację sylwestrową
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11302
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11846
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1726
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11302
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11846
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1726
Składniki
1. ryby doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, 2. cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do wody wraz z przyprawami, solą i cukrem, gotować ok 5 min, aż cebula zmięknie, dodać ocet i pokrojoną paprykę, gotować jeszcze 5 min, 3. rybę ułożyć luźno w zamykanym, szklanym pojemniku, zalać zalewą, zamknąć w chłodne miejsce na dwa dni, smacznego