Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska, nie lubię zbyt kwaśnych potraw, dlatego moja ryba jest bardzo delikatna, jeśli ktoś lubi ostrzejsze smaki, może dodać więcej octu, jeśli zrobimy teraz, to zdąży jeszcze zamarynować się na kolację sylwestrową
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4262
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2544
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2070
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11199
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4262
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2544
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2070
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11199
Składniki
1. ryby doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, 2. cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do wody wraz z przyprawami, solą i cukrem, gotować ok 5 min, aż cebula zmięknie, dodać ocet i pokrojoną paprykę, gotować jeszcze 5 min, 3. rybę ułożyć luźno w zamykanym, szklanym pojemniku, zalać zalewą, zamknąć w chłodne miejsce na dwa dni, smacznego