Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska, nie lubię zbyt kwaśnych potraw, dlatego moja ryba jest bardzo delikatna, jeśli ktoś lubi ostrzejsze smaki, może dodać więcej octu, jeśli zrobimy teraz, to zdąży jeszcze zamarynować się na kolację sylwestrową
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1249
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 285
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3237
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1249
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 285
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3237
Składniki
1. ryby doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, 2. cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do wody wraz z przyprawami, solą i cukrem, gotować ok 5 min, aż cebula zmięknie, dodać ocet i pokrojoną paprykę, gotować jeszcze 5 min, 3. rybę ułożyć luźno w zamykanym, szklanym pojemniku, zalać zalewą, zamknąć w chłodne miejsce na dwa dni, smacznego