Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska, nie lubię zbyt kwaśnych potraw, dlatego moja ryba jest bardzo delikatna, jeśli ktoś lubi ostrzejsze smaki, może dodać więcej octu, jeśli zrobimy teraz, to zdąży jeszcze zamarynować się na kolację sylwestrową
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22686
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15045
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4798
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45072
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 686
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22686
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15045
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4798
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45072
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 686
Składniki
1. ryby doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, 2. cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do wody wraz z przyprawami, solą i cukrem, gotować ok 5 min, aż cebula zmięknie, dodać ocet i pokrojoną paprykę, gotować jeszcze 5 min, 3. rybę ułożyć luźno w zamykanym, szklanym pojemniku, zalać zalewą, zamknąć w chłodne miejsce na dwa dni, smacznego