Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska, nie lubię zbyt kwaśnych potraw, dlatego moja ryba jest bardzo delikatna, jeśli ktoś lubi ostrzejsze smaki, może dodać więcej octu, jeśli zrobimy teraz, to zdąży jeszcze zamarynować się na kolację sylwestrową
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457301
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1349
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2189
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 543
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457301
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1349
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2189
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 543
Składniki
1. ryby doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, 2. cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do wody wraz z przyprawami, solą i cukrem, gotować ok 5 min, aż cebula zmięknie, dodać ocet i pokrojoną paprykę, gotować jeszcze 5 min, 3. rybę ułożyć luźno w zamykanym, szklanym pojemniku, zalać zalewą, zamknąć w chłodne miejsce na dwa dni, smacznego