Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8214
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2811
Polecam.
Odsłon: 1438
Polecam.
Odsłon: 426
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8214
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2811
Polecam.
Odsłon: 1438
Polecam.
Odsłon: 426
Składniki
ziemniaki przeciskamy przez praskę,wkładamy do miseczki wyrównujemy dzielimy ziemniaki w na 4 części,jedna cześć wyjmujemy a w to miejsce wsypujemy mąkę ziemniaczaną wyjętą cześć dokładamy wszystko dokładnie mieszamy tworzymy wałeczek,kroimy na 3 cm kawałki, spłaszczamy gotujemy w osolonej wodzie odsmażamy na tłuszczu podajemy z surówka .