Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pałki z kurczaka podane jako ciepła przekąska z domowym pieczywem.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1470
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1064
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1839
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1470
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1064
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1839
Składniki
Wymyte i wyczyszczone pałki nacieramy solą, pieprzem ziołowym i wegetą, zakrywamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na godzinę. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor, do miękkości mięsa. Usmażone pałki z kurczaka podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!