Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pałki z kurczaka podane jako ciepła przekąska z domowym pieczywem.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
Składniki
Wymyte i wyczyszczone pałki nacieramy solą, pieprzem ziołowym i wegetą, zakrywamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na godzinę. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor, do miękkości mięsa. Usmażone pałki z kurczaka podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!