Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najsmaczniejszych grzybów, nie tylko smażone, ale i w sosach, nadzieniach oraz marynowane. Polecam.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 347
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 323
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 347
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 323
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
Składniki
Oczyszczone, wymyte grzyby.
Solimy, pieprzymy.
Obtaczamy w roztrzepanym jajku.
Tak namaczane w jajku rydze smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone rydze podajemy z chlebem, chyba że ktoś lubi inaczej je konsumować. Smacznego!!!