Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najsmaczniejszych grzybów, nie tylko smażone, ale i w sosach, nadzieniach oraz marynowane. Polecam.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1042
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7709
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1042
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7709
Składniki
Oczyszczone, wymyte grzyby.
Solimy, pieprzymy.
Obtaczamy w roztrzepanym jajku.
Tak namaczane w jajku rydze smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone rydze podajemy z chlebem, chyba że ktoś lubi inaczej je konsumować. Smacznego!!!