Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni, na masełku. To już ostatnie grzybki w tym roku.
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 778
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2589
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 322
Pyszna i kremowa zupka z brukselką,zaskoczy was smakiem To taka inn alterna...
Odsłon: 85
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 809
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 778
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2589
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 322
Pyszna i kremowa zupka z brukselką,zaskoczy was smakiem To taka inn alterna...
Odsłon: 85
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 809
Składniki
Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, możemy wymoczyć ich przez 30 minut. Wymyte rydze osuszamy w durszlaku. Na patelni rozgrzewamy masło i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na drugą stronę. Smażymy do lekkiego zarumienienia. Smażone rydze zajadamy z pieczywem. Smacznego !!!