Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni, na masełku. To już ostatnie grzybki w tym roku.
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 132
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 323
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 404
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 101
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 132
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 323
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 404
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 101
Składniki
Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, możemy wymoczyć ich przez 30 minut. Wymyte rydze osuszamy w durszlaku. Na patelni rozgrzewamy masło i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na drugą stronę. Smażymy do lekkiego zarumienienia. Smażone rydze zajadamy z pieczywem. Smacznego !!!