Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne chrupiące szparagi z sosem czosnkowym
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 129
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 762
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 129
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 762
Składniki
Szparagi podgotować 2 minuty w osolonej wodzie. Dobrze osuszyć. Obtoczyć w mące następnie w roztrzepanym jajku. Smażyć chwilę na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Podawać z sosem czosnkowym.