Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne chrupiące szparagi z sosem czosnkowym
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2167
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 134
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2167
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 134
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Szparagi podgotować 2 minuty w osolonej wodzie. Dobrze osuszyć. Obtoczyć w mące następnie w roztrzepanym jajku. Smażyć chwilę na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Podawać z sosem czosnkowym.