Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne chrupiące szparagi z sosem czosnkowym
Idealna na różne okazje
Odsłon: 47
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 327
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 190
Idealna na różne okazje
Odsłon: 47
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 327
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 190
Składniki
Szparagi podgotować 2 minuty w osolonej wodzie. Dobrze osuszyć. Obtoczyć w mące następnie w roztrzepanym jajku. Smażyć chwilę na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Podawać z sosem czosnkowym.