Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Ziemniaki obieramy i myjemy. Kroimy w talarki. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy smalec i talarki ziemniaków. Smażymy aż się zrumienią. Cebulę obieramy i kroimy na piórka i wrzucamy do przyrumienionych ziemniaczanych talarków . Smażymy do miękkości cebuli ,przyprawiamy solą i pieprzem. Najlepiej smakuje z kefirem.