Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 68
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 68
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 68
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 68
Składniki
Ziemniaki obieramy i myjemy. Kroimy w talarki. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy smalec i talarki ziemniaków. Smażymy aż się zrumienią. Cebulę obieramy i kroimy na piórka i wrzucamy do przyrumienionych ziemniaczanych talarków . Smażymy do miękkości cebuli ,przyprawiamy solą i pieprzem. Najlepiej smakuje z kefirem.