Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uważam kalarepę za niedocenione warzywo, no bo nie oszukujmy się, nie jest on...
Odsłon: 62
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 153
Dziś do pracy.
Odsłon: 1426
Uważam kalarepę za niedocenione warzywo, no bo nie oszukujmy się, nie jest on...
Odsłon: 62
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 153
Dziś do pracy.
Odsłon: 1426
Składniki
Ziemniaki obieramy i myjemy. Kroimy w talarki. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy smalec i talarki ziemniaków. Smażymy aż się zrumienią. Cebulę obieramy i kroimy na piórka i wrzucamy do przyrumienionych ziemniaczanych talarków . Smażymy do miękkości cebuli ,przyprawiamy solą i pieprzem. Najlepiej smakuje z kefirem.