Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaki /palce lizać! Zapraszam na filmik.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 38
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 960
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 38
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 960
Składniki
Na patelnię wlać olej wrzucić pokrojona w pół księżyce cebulę oraz rozmaryn. Wszystko to podsmażyć na średnim ogniu przez parę minut. Ugotowane w całości ziemniaki pokroić w krążki doprawić .
Do podsmażonej cebuli dodać ziemniaki . Smażymy ,aż lekko się zarumienią .Podawać jako dodatek do mięsa lub jako samodzielne danie. Zapraszam na mój kanał kuchni włoskiej na inne dania. Buon appetito!