Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to ani lekka ani zdrowa przekąską;). Jest natomiast przepyszna, smażony ser rozpuszcza się w środku i możemy maczać w nim grzanki .
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Ser camembert panierujemy w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na małym ogniu przez około 4-5 minut z każdej strony. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Bagietkę kroimy w kromki, smarujemy masłem, posypujemy solą. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni do momentu aż zaczną się rumienić.
Na talerzu układamy grzanki, rukolę i ser. Na ser wykładamy żurawinę.