Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to ani lekka ani zdrowa przekąską;). Jest natomiast przepyszna, smażony ser rozpuszcza się w środku i możemy maczać w nim grzanki .
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4868
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 109
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 145
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4868
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 109
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 145
Składniki
Ser camembert panierujemy w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na małym ogniu przez około 4-5 minut z każdej strony. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Bagietkę kroimy w kromki, smarujemy masłem, posypujemy solą. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni do momentu aż zaczną się rumienić.
Na talerzu układamy grzanki, rukolę i ser. Na ser wykładamy żurawinę.