Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 280 kcal
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2758
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1283
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 736
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 82
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2758
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1283
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 736
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 82
Składniki
Cebulę umyć, obrać, pokroić w kostkę. Szczypior i natkę pociąć. Jogurt wymieszać z twarogiem, dodać cebulę, szczypior i natkę. Sos przyprawić solą oraz pieprzem. Mięso i cukinię umyć, pokroić na kawałki. Na szpilki do szaszłyków nadziewać naprzemiennie: mięso, cukinię, pomidorki i pieczarki. Szaszłyki smażyć na patelni przez około 8 minut z każdej strony. Podawać je z sosem jogurtowym.