Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ulubiony przepis na sos chrzanowy mojej mamy. Co rok gości na wielkanocnym stole. Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, wędlinami i rybami, a także można go podać jako dodatek do jaj.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Składniki
Z jajek wyjąć żółtka, przetrzeć przez sito, po czym utrzeć z oliwą. Białka zetrzeć na tarce, szczypiorek posiekać. Dodać majonez, chrzan i śmietanę, wymieszać. Doprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.