Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty w wykonaniu sos.Smakuje wymienicie z jajami ugotowanymi na twardo jaki i także jest rewelacyjnym akompaniamentem do mięs.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7965
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7965
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
-koperek opłukać i drobno posiekać,włożyć do małego garnka i zalać ok 0.6 litra wody,dodać 1 kostkę rosołową i gotować ok 10 minut -masło rozgrzać na patelni i dodać make do niego chwile razem smażyć -pod gotującym koperkiem zmniejszyć ogień i wlać do niego zasmażkę -gotować ok 5 minut i doprawić do smaku sola i pieprzem Podawać z jajkiem na twardo i ziemniakami. Smacznego!!