Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty w wykonaniu sos.Smakuje wymienicie z jajami ugotowanymi na twardo jaki i także jest rewelacyjnym akompaniamentem do mięs.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 50
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1813
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 319
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 415
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 568
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 50
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1813
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 319
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 415
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 568
Składniki
-koperek opłukać i drobno posiekać,włożyć do małego garnka i zalać ok 0.6 litra wody,dodać 1 kostkę rosołową i gotować ok 10 minut -masło rozgrzać na patelni i dodać make do niego chwile razem smażyć -pod gotującym koperkiem zmniejszyć ogień i wlać do niego zasmażkę -gotować ok 5 minut i doprawić do smaku sola i pieprzem Podawać z jajkiem na twardo i ziemniakami. Smacznego!!