Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty w wykonaniu sos.Smakuje wymienicie z jajami ugotowanymi na twardo jaki i także jest rewelacyjnym akompaniamentem do mięs.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1270
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4040
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1397
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1270
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4040
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1397
Składniki
-koperek opłukać i drobno posiekać,włożyć do małego garnka i zalać ok 0.6 litra wody,dodać 1 kostkę rosołową i gotować ok 10 minut -masło rozgrzać na patelni i dodać make do niego chwile razem smażyć -pod gotującym koperkiem zmniejszyć ogień i wlać do niego zasmażkę -gotować ok 5 minut i doprawić do smaku sola i pieprzem Podawać z jajkiem na twardo i ziemniakami. Smacznego!!