Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty w wykonaniu sos.Smakuje wymienicie z jajami ugotowanymi na twardo jaki i także jest rewelacyjnym akompaniamentem do mięs.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
-koperek opłukać i drobno posiekać,włożyć do małego garnka i zalać ok 0.6 litra wody,dodać 1 kostkę rosołową i gotować ok 10 minut -masło rozgrzać na patelni i dodać make do niego chwile razem smażyć -pod gotującym koperkiem zmniejszyć ogień i wlać do niego zasmażkę -gotować ok 5 minut i doprawić do smaku sola i pieprzem Podawać z jajkiem na twardo i ziemniakami. Smacznego!!