Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jest taki delikatny i przepyszny !!! Idealny do makaronu !!!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
Składniki
Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle i dodać pieczarki. Dusić do miękkości. W międzyczasie koperek umyć i poszatkować na drobno. Gdy pieczarki już będą miękkie dodać całą śmietanę, koperek i wszystko dokładnie wymieszać .Doprawić do smaku.