Do góry

Przekąski Przepis na:

Sos tatarski

Sos tatarski

Autor:

Przepisów i artykułów: 783 Ocena: 14852

Dodano:

Odsłon: 3598

Świetny dodatek do wędlin jak i jajek,polecam:)

Składniki

  • żółtka jajek kurzych 8szt
  • grzybki marynowane(opieńki) słoiczek
  • ogórki konserwowe 5 szt.
  • majonez 2 -3 łyżki
  • pieprz i sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Grzybki odcedzić z zalewy na sitku.
    Ogórki,żółtka i grzybki dać do blendera i zblendować nie za drobno.
    Dodać majonez,pieprz i sól do smaku.
    Wszystko wymieszać i dać na godz.do lodówki.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Bellapi 02 stycznia 2018 pyszności, chyba nie ma osoby która by nie kochała takiego sosiku :P Odpowiedzi: 1 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 01 stycznia 2018 Oj ja też baaardzo dawno robiłam,wczoraj naszła mnie ochota:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 01 stycznia 2018 Podobnie ja renka uwielbiam ale robiłam dawno...muszę w najbliższych dniach nadrobić zaległości:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń