Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Ciasto rozmrozić, rozwinąć i pokroić na cienkie paseczki ok.1 cm. Paseczki złożyć na pół i zawijać w spiralkę.
Rozbełtanym jajkiem posmarować spiralki , posypać kminkiem i przyprawą do pizzy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec na złoty kolor ok.20 minut.
Do posypania spiralek można użyć również maku, sezamu itp. wg upodobania. SMACZNEGO!