Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4557
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 720
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14628
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4557
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 720
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14628
Składniki
Ciasto rozmrozić, rozwinąć i pokroić na cienkie paseczki ok.1 cm. Paseczki złożyć na pół i zawijać w spiralkę.
Rozbełtanym jajkiem posmarować spiralki , posypać kminkiem i przyprawą do pizzy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec na złoty kolor ok.20 minut.
Do posypania spiralek można użyć również maku, sezamu itp. wg upodobania. SMACZNEGO!