Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: - 4 steki z biodrówki wołowej - 2 ząbki czosnku - papryczka chili mielona - sól, pieprz - oliwa Sposób przygotowania: Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1794
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 44
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1794
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 44
Składniki
Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.