Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: - 4 steki z biodrówki wołowej - 2 ząbki czosnku - papryczka chili mielona - sól, pieprz - oliwa Sposób przygotowania: Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 18
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 125
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 281
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 510
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 18
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 125
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 281
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 510
Składniki
Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.