Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trza się cieszyć tym co jest bo po co się smucić tym czego nie ma ️
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19265
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19265
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Składniki
Rzępę trzemy na tarce , po czym dodajemy szczyptę spiruliny dzięki temu nabierze niebieskiego koloru , mieszamu z pozostałymi ingrediencjami i gotowe ! :) Surowkę tę można chrubać na obiad , na śniadanie a nawet na kolację . Ma niewiele kalorii a pełno witamin :)