Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trza się cieszyć tym co jest bo po co się smucić tym czego nie ma ️
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 953
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11885
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1382
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 953
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11885
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1382
Składniki
Rzępę trzemy na tarce , po czym dodajemy szczyptę spiruliny dzięki temu nabierze niebieskiego koloru , mieszamu z pozostałymi ingrediencjami i gotowe ! :) Surowkę tę można chrubać na obiad , na śniadanie a nawet na kolację . Ma niewiele kalorii a pełno witamin :)