Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CHOINKA ZROBIONA WŁASNORĘCZNIE MOŻE OZDOBIĆ ŚWIĄTECZNY STÓŁ!!!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1573
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231992
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1573
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231992
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5066
Składniki
Z mąki, żółtek, octu i śmietany zagnieść gęste ciasto, cienko rozwałkować, wycinać kółka od największego do najmniejszego, potem z kółek wycinać gwiazdki, smażyć na rozgrzanym oleju na złoto z obu stron, układać upieczone gwiazdki na ręczniku papierowym, jak wystygną nabijać na wykałaczkę od największej do najmniejszej gwiazdki, na koniec choinki nałożyć gwiazdkę, czekoladę rozpuścić z łyżeczką śmietany, nakładać na końce gwiazdek odrobinę czekolady i perełkę, tak ozdobić całą choinkę, na koniec posypać cukrem pudrem.