Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone kawałki z mięsa wieprzowego z dodanymi, pokrojonymi strąkami gotowanej fasolki mamut.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2757
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421857
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2174
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2757
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421857
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2174
Składniki
Wymyte, pokrojone w dużą kostkę, posolone mięsa smażymy na patelni. W między czasie gotujemy do miękkości w osolonej wodzie fasolę Mamut. Gdy skwary są miękkie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, doprawiamy pieprzem, majerankiem i solą do smaku. Dodajemy pokrojoną w duże kawałki fasolę Mamut i chwilę smażymy na wolnym ogniu do momentu gdy cebula będzie miękka.