Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone kawałki z mięsa wieprzowego z dodanymi, pokrojonymi strąkami gotowanej fasolki mamut.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 320
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2541
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 320
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2541
Składniki
Wymyte, pokrojone w dużą kostkę, posolone mięsa smażymy na patelni. W między czasie gotujemy do miękkości w osolonej wodzie fasolę Mamut. Gdy skwary są miękkie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, doprawiamy pieprzem, majerankiem i solą do smaku. Dodajemy pokrojoną w duże kawałki fasolę Mamut i chwilę smażymy na wolnym ogniu do momentu gdy cebula będzie miękka.