Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone kawałki z mięsa wieprzowego z dodanymi, pokrojonymi strąkami gotowanej fasolki mamut.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 776
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5535
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9355
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 776
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5535
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9355
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Składniki
Wymyte, pokrojone w dużą kostkę, posolone mięsa smażymy na patelni. W między czasie gotujemy do miękkości w osolonej wodzie fasolę Mamut. Gdy skwary są miękkie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, doprawiamy pieprzem, majerankiem i solą do smaku. Dodajemy pokrojoną w duże kawałki fasolę Mamut i chwilę smażymy na wolnym ogniu do momentu gdy cebula będzie miękka.