Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone kawałki z mięsa wieprzowego z dodanymi, pokrojonymi strąkami gotowanej fasolki mamut.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4880
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418957
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4880
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418957
Składniki
Wymyte, pokrojone w dużą kostkę, posolone mięsa smażymy na patelni. W między czasie gotujemy do miękkości w osolonej wodzie fasolę Mamut. Gdy skwary są miękkie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, doprawiamy pieprzem, majerankiem i solą do smaku. Dodajemy pokrojoną w duże kawałki fasolę Mamut i chwilę smażymy na wolnym ogniu do momentu gdy cebula będzie miękka.