Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, do zrobienia której możesz wykorzystać chociażby naleśniki, które zostały ci z przygotowywania obiadu. W szybszej wersji naleśniki możesz zastąpić np. tortillą.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
Składniki
Ogórka i łososia pokrój na małe kawałki (ogórka nie musisz obierać). Serek wymieszaj ze śmietaną i przyprawami. Posmaruj każdy z naleśników 2-3 łyżkami masy serowej i wyłóż trochę kawałków ogórka i łososia). Zwiń naleśnika w rulon i pokrój na małe roladki. Gotowe!