Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, do zrobienia której możesz wykorzystać chociażby naleśniki, które zostały ci z przygotowywania obiadu. W szybszej wersji naleśniki możesz zastąpić np. tortillą.
Placki z cukinii niemal jak ziemniaczane, delikatne, chrupiące, cieniutkie, t...
Odsłon: 57
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 32
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 48
Placki z cukinii niemal jak ziemniaczane, delikatne, chrupiące, cieniutkie, t...
Odsłon: 57
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 32
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 48
Składniki
Ogórka i łososia pokrój na małe kawałki (ogórka nie musisz obierać). Serek wymieszaj ze śmietaną i przyprawami. Posmaruj każdy z naleśników 2-3 łyżkami masy serowej i wyłóż trochę kawałków ogórka i łososia). Zwiń naleśnika w rulon i pokrój na małe roladki. Gotowe!