Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z grilla to propozycja smaczna i kusząca swym kolorowym wyglądem...polecam ;)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w paski/kostkę i obtoczyć w marynacie. pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce. Następnie na patyki nabijać naprzemiennie mięso, plasterek cebuli, pieczarki i papryki. Posmarować pozostałą marynatą.
Grillować do momentu, aż mięso będzie upieczone, czyli po ok. 10-15 min. z każdej strony. Upieczone podawać na ciepło z ulubiona sałatką ;) Smacznego!