Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z grilla to propozycja smaczna i kusząca swym kolorowym wyglądem...polecam ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25957
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3354
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1423
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25957
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3354
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1423
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w paski/kostkę i obtoczyć w marynacie. pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce. Następnie na patyki nabijać naprzemiennie mięso, plasterek cebuli, pieczarki i papryki. Posmarować pozostałą marynatą.
Grillować do momentu, aż mięso będzie upieczone, czyli po ok. 10-15 min. z każdej strony. Upieczone podawać na ciepło z ulubiona sałatką ;) Smacznego!