Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z grilla to propozycja smaczna i kusząca swym kolorowym wyglądem...polecam ;)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24980
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24980
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w paski/kostkę i obtoczyć w marynacie. pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce. Następnie na patyki nabijać naprzemiennie mięso, plasterek cebuli, pieczarki i papryki. Posmarować pozostałą marynatą.
Grillować do momentu, aż mięso będzie upieczone, czyli po ok. 10-15 min. z każdej strony. Upieczone podawać na ciepło z ulubiona sałatką ;) Smacznego!