Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska imprezowa, mięso mielone z warzywami utulone w boczku.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 104
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 284
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1125
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1990
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25446
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 104
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 284
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1125
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1990
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25446
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy zupę cebulową, doprawiamy solą.
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Dodajemy majeranek.
6. Paprykę drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
7. Szczypiorek siekamy, przekładamy do miski.
8. Wszystko dokładnie wyrabiamy.
9. Patyk od szaszłyków owijamy mięsem.
10. Otulamy boczkiem.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego