Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska imprezowa, mięso mielone z warzywami utulone w boczku.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15165
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4871
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45544
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15165
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4871
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45544
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy zupę cebulową, doprawiamy solą.
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Dodajemy majeranek.
6. Paprykę drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
7. Szczypiorek siekamy, przekładamy do miski.
8. Wszystko dokładnie wyrabiamy.
9. Patyk od szaszłyków owijamy mięsem.
10. Otulamy boczkiem.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego