Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska imprezowa, mięso mielone z warzywami utulone w boczku.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 312
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 312
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy zupę cebulową, doprawiamy solą.
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Dodajemy majeranek.
6. Paprykę drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
7. Szczypiorek siekamy, przekładamy do miski.
8. Wszystko dokładnie wyrabiamy.
9. Patyk od szaszłyków owijamy mięsem.
10. Otulamy boczkiem.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego