Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska imprezowa, mięso mielone z warzywami utulone w boczku.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1101
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1101
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy zupę cebulową, doprawiamy solą.
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Dodajemy majeranek.
6. Paprykę drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
7. Szczypiorek siekamy, przekładamy do miski.
8. Wszystko dokładnie wyrabiamy.
9. Patyk od szaszłyków owijamy mięsem.
10. Otulamy boczkiem.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego