Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska imprezowa, mięso mielone z warzywami utulone w boczku.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5851
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9681
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 307
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5851
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9681
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 307
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy zupę cebulową, doprawiamy solą.
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Dodajemy majeranek.
6. Paprykę drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
7. Szczypiorek siekamy, przekładamy do miski.
8. Wszystko dokładnie wyrabiamy.
9. Patyk od szaszłyków owijamy mięsem.
10. Otulamy boczkiem.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego