Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
pałeczki bambusowe
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 82
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1232
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 82
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1232
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Składniki
Boczniaki trzeba pokroić na kawałki podobnej wielkości i grubości. Potem polewa się je olejem i obsypuje przyprawami, i sola, jeśli mieszanka jej nie zawiera. Boczniaki nadziewa się najlepiej na pałeczki bambusowe. Na grillu są gotowe w kilka minut. Można tez je upiec w piekarniku. Smacznego :)