Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dobrze doprawionym mięsem mielonym.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13584
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5371
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13584
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5371
Składniki
Pieczarki obrałam, oderwałam nóżki i lekko posoliłam wewnątrz. Wyrobiłam masę mięsną i nakładałam po łyżce farszu.
Nadziałam na pałeczki bambusowe i położyłam na wytłuszczony grill. Zrobią się dosyć szybko, więc są dobre po zrumienieniu z każdej strony. Podałam w langoszach- ostatnio zaczęły pojawiać się obok wrapów.
Smacznego:)