Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dobrze doprawionym mięsem mielonym.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 76
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 133
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 80
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 171
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 76
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 133
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 80
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 171
Składniki
Pieczarki obrałam, oderwałam nóżki i lekko posoliłam wewnątrz. Wyrobiłam masę mięsną i nakładałam po łyżce farszu.
Nadziałam na pałeczki bambusowe i położyłam na wytłuszczony grill. Zrobią się dosyć szybko, więc są dobre po zrumienieniu z każdej strony. Podałam w langoszach- ostatnio zaczęły pojawiać się obok wrapów.
Smacznego:)