Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dobrze doprawionym mięsem mielonym.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2163
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 114
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2163
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 114
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 145
Składniki
Pieczarki obrałam, oderwałam nóżki i lekko posoliłam wewnątrz. Wyrobiłam masę mięsną i nakładałam po łyżce farszu.
Nadziałam na pałeczki bambusowe i położyłam na wytłuszczony grill. Zrobią się dosyć szybko, więc są dobre po zrumienieniu z każdej strony. Podałam w langoszach- ostatnio zaczęły pojawiać się obok wrapów.
Smacznego:)