Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie można przyrządzić na wiele sposobów, jednym z nich są szaszłyki z pieczarek na grilla. Odpowiednio przyrządzone pieczarki mogą być genialnym dodatkiem do grillowej uczty. Sekret tkwi oczywiście w odpowiednim przyprawieniu grzybów. Genialnie smakować będą z czosnkiem oraz natką pietruszki, idealnie podkreślą ich smak.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Pieczarki oczyść i usuń z nich nóżki.
W miseczce połącz olej oraz wszystkie przyprawy, dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Pieczarki nadziej na patyczki grillowe i dokładnie posmaruj je marynata, możesz użyć do tego pędzelka.
Grilluj pieczarkowe szaszłyki przez ok. 20-30 minut, co jakiś czas je przekręcając.