Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite szaszłyki.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 107
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1049
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 107
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1049
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Składniki
Przygotowanie: Wątróbkę dokładnie opłukać, następnie osuszyć na ręczniku papierowym. Cebulę obrać i pokroić w grubsze plasterki a słoninę pokroić w kostkę. Na drewniane patyczki do szaszłyków nadziewać na przemian: wątróbkę-słoninę- suszone śliwki- pieczarki i cebulę. Oprószyć mąką, pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju (obracając w międzyczasie). Gdy będą gotowe posypać solą do smaku i podawać z pieczywem lub ziemniakami.