Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 612
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 833
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 363
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 612
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 833
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 363
Składniki
Szparagi obrałam i ugotowałam 8 minut w lekko osolonej wodzie, niektórzy dodają też cukier ale nie uważam tego za konieczne. W miseczce rozmieszałam pesto w oliwie, dodałam przeciśnięty czosnek, posiekane chili i listki bazylii. Zanurzyłam w oliwie szparagi. Przejdą subtelnie smakiem. * szparagi w słoiku, w pełni zakryte w oliwie można przechowywać dosyć długo w lodówce. * można wykorzystać później oliwę. Smacznego :)