Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Składniki
Szparagi obrałam i ugotowałam 8 minut w lekko osolonej wodzie, niektórzy dodają też cukier ale nie uważam tego za konieczne. W miseczce rozmieszałam pesto w oliwie, dodałam przeciśnięty czosnek, posiekane chili i listki bazylii. Zanurzyłam w oliwie szparagi. Przejdą subtelnie smakiem. * szparagi w słoiku, w pełni zakryte w oliwie można przechowywać dosyć długo w lodówce. * można wykorzystać później oliwę. Smacznego :)