Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi trzeba wykorzystać
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10001
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1756
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 664
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3874
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10001
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1756
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 664
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3874
Składniki
Pęczek młodych i cienkich szparagów umyj delikatnie pod zimną, bieżącą wodą. Złap za koniec każdego szparaga oderwij zdrewniałe końcówki. Możesz to zrobić dłońmi - szparag sam pęknie w miejscu, gdzie zacznie się część zdatna do jedzenia. W ten sposób przygotuj sobie wszystkie szparagi. Osusz je na ręczniku papierowym.
Na rozgrzanej patelni rozpuść masło.Dodaj wyciśnięty przez praskę czosnek.Szparagi smaż do 15 minut.Podawaj z jajkami sadzonymi i pomidorkami,Posyp koperkiem.