Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi można próbować na rożne sposoby. Jeden z nich to grillowane szparagi. Wypróbowałam i wyszło całkiem smacznie. Przepis znalazłam w książeczce załączonej do grilla.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Zielone szparagi nie wymagają obierania , wiec odrywamy tylko twardą część. Natkę pietruszki płuczemy. Folię aluminiowa rozkładamy. Najpierw kładziemy warstwę z posiekanej natki pietruszki i masła, Układamy na tym szparagi. Przyprawiamy solą pieprzem.Na wierzch kładziemy kawałki sera.