Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie rozpoczął się sezon na szparagi. Majówka to doskonały moment, aby przygotować je na grillu. Będą świetnym dodatkiem do mięs lub samodzielnym daniem, które z pewnością przypadnie do gustu wszystkim jaroszom.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1434
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1554
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1434
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1554
Składniki
Szparagi umyj, osusz i odłam ich końcówki. Przełóż je de naczynia, dodaj oliwę z oliwek, dopraw solą i pieprzem i, dokładnie je obtocz.
Grilluj szparagi przez ok. 10 minut, przewracając je co jakiś czas. Pamiętaj, że grill powinien być dobrze rozgrzany.
Zdejmij szparagi z rusztu, dodaj sos balsamiczny, odrobinę soku z cytryny, rozkruszoną fetę oraz dodaj podprażone orzeszki piniowe.