Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie rozpoczął się sezon na szparagi. Majówka to doskonały moment, aby przygotować je na grillu. Będą świetnym dodatkiem do mięs lub samodzielnym daniem, które z pewnością przypadnie do gustu wszystkim jaroszom.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Składniki
Szparagi umyj, osusz i odłam ich końcówki. Przełóż je de naczynia, dodaj oliwę z oliwek, dopraw solą i pieprzem i, dokładnie je obtocz.
Grilluj szparagi przez ok. 10 minut, przewracając je co jakiś czas. Pamiętaj, że grill powinien być dobrze rozgrzany.
Zdejmij szparagi z rusztu, dodaj sos balsamiczny, odrobinę soku z cytryny, rozkruszoną fetę oraz dodaj podprażone orzeszki piniowe.