Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze jeden pyszny warzywny "przerywniczek" do grilla. Szparagi już się kończą, ale jeszcze czasami można kupić. Polecam!
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1240
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 426
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1240
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 426
Składniki
Z zielonych szparagów odłam tylko zdrewniałe końcówki, białe obierz. Krótko (2 minuty) obgotuj w wodzie z dodatkiem łyżeczki soli i łyżeczki cukru. Nabijaj na szpadki przekładając szynką.
Piecz na grillu z obu stron po ok. 2 minuty. Możesz podawać jako przekąskę przed głównym daniem lub jako dodatek do niego.