Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze jeden pyszny warzywny "przerywniczek" do grilla. Szparagi już się kończą, ale jeszcze czasami można kupić. Polecam!
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 48
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 42
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 48
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 42
Składniki
Z zielonych szparagów odłam tylko zdrewniałe końcówki, białe obierz. Krótko (2 minuty) obgotuj w wodzie z dodatkiem łyżeczki soli i łyżeczki cukru. Nabijaj na szpadki przekładając szynką.
Piecz na grillu z obu stron po ok. 2 minuty. Możesz podawać jako przekąskę przed głównym daniem lub jako dodatek do niego.