Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze jeden pyszny warzywny "przerywniczek" do grilla. Szparagi już się kończą, ale jeszcze czasami można kupić. Polecam!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1912
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3644
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1912
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3644
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 454
Składniki
Z zielonych szparagów odłam tylko zdrewniałe końcówki, białe obierz. Krótko (2 minuty) obgotuj w wodzie z dodatkiem łyżeczki soli i łyżeczki cukru. Nabijaj na szpadki przekładając szynką.
Piecz na grillu z obu stron po ok. 2 minuty. Możesz podawać jako przekąskę przed głównym daniem lub jako dodatek do niego.